one day retreats:

 

Zondag 6 oktober ‘Rest & Reconnection Retreat’

Locatie: Spa Sereen Maastricht

Prijs: – 185,00 €

 

Even weg van alles….. Dit retreat biedt je een rustige en serene omgeving waar alle ingrediënten aanwezig zijn om jezelf te ‘voeden’.  Met een mooi uitgebalanceerd programma waarbij we zowel het mentale lichaam, evenals het fysieke, emotionele en energetische lichaam liefdevol ‘aanraken’.

 

Yvanka en Marianne nemen je deze dag, waarbij het even alleen om jou mag gaan, graag mee; Via een klankschalen sessie, geleide meditatie, opgieting, massage en/of energiewerk, herstellen / verdiepen we de verbinding met het lichaam en ons gevoel. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt gereactiveerd, waardoor er weer een mooie energieflow kan ontstaan. Uiteraard hoort bij deze dag ook voldoende momenten in rust en stilte voor jezelf, in deze tijd kun je naar eigen behoefte gebruik maken van de zwembaden en de mooie sauna’s. En als kerst op de taart is het deze dag ook nog culinair genieten in ons sfeervolle restaurant!

 

Voor het voltallige programma en aanmelden: => www.spasereen.nl => Maastricht

 

 

 

Zaterdag 12 november 'Kundalini activatie Retreat' By Jeroen Boerkamp (uit Ibiza)

Locatie: Klooster Hoogcruts te Noorbeek (20min vanuit Maastricht)

Prijs: - 145,00 €

 

De Kundalini energie, ook wel onze oer- en- levens energie genoemd, bevindt zich aan de basis van de wervelkolom en loopt vanuit je stuit dwars door de chakra's omhoog richting het kruin. Deze energie zit in ons allen opgesloten en is onze grootste bron van creativiteit, bewustwording, transformatie en genezing. Het werkt door alle aspecten van ons leven heen: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Als deze energie eenmaal vrij kan stromen, opent het deuren naar een mooie spirituele ontwikkeling. Het verbind je met je eigen innerlijke licht en leidt zodoende naar zelfrealisatie

 

 

Het programma:

 

 

12:00uur warm welkom met drankje

12:30uur start Kundalini activatie door Jeroen Boerkamp

15:0uur versnapering en nabespreking

16:00uur einde retreat

 

Maximale groepsgrootte:  15 personen

Locatie:  Klooster Hoogcruts (Hoogcruts 47, Noorbeek)

Reserveren en aanmelden:  info@praktijkbodhi.nl

 

Na inschrijving ontvang je van mij verdere info over deze dag.

 

 

Annuleren

Indien je jouw afspraak wilt annuleren is dit kosteloos mogelijk tot 24 uur van te voren. Daarna zijn we genoodzaakt de voltallige prijs door te rekenen.

 

 

 

 

 

 

Retreats

Bodhi

By Marianne Grooten

 

Eerstvolgende data:

12 nov 2022

(klik om aan te melden)

6 nov 2022

(klik om aan te melden)